Sziszó világa

Friss topikok

Linkblog

2009.02.28. 00:23 | Szisszo | 2 komment

Újabb szaunában kihallgatott beszélgetéssel bővült az agyam. Most azonban nem bohókás nagymamák és sportmúltjukkal dicsekvő öregurak, hanem egy kissé tájidegen fiatalember döbbentette le és kápráztatta el az izzadó nagyérdeműt. Elvileg sült keszegként hallgató barátjának adta elő a következőket, de nem volt nehéz kihallgatni, mivel súlyos exhibicionista lévén üvöltve tette ezt:

Hát, figyu, a csajhelyzettel most megint bukta van, de majd nyárra be kell erősíteni. Vágod, az a gáz, hogy a magyar csajok csak pénzért meg kokainért mennek el veled, aztán Budapest meg már tele van fekákkal, és érted, azoknak annyi kokainjuk van, mert tudod, behozzák, szóval annyit egy magyar srác a fizetéséből nem tud venni. De majd nyárra beerősítünk. Aztán azért cserébe idejön az a sok kínai nő, vannak köztük jó kis faros-begyes nők, de azok meg magyarokkal nem ismerkednek, vágod. Nekem nincs otthon netem, mert minek fizessem minden hónapban, meg amúgy is a net csak elveszi az ember idejét a tévézéstől meg a tanulástól. De azért jó az a net, mert olyan csajokat lehet felszedni, érted, olyan keleti csajokat, üzbégek, örmények, ukránok, észak-kínaiak, tadzsikok, azok ide akarnak jönni, mert nekik Magyarország az már nyugat, tudod, mint a magyar csajok is, ha van már egy angol középfokjuk, mennek nyugatra, mert ott már azzal tök jó munkát lehet találni. De most amúgy lesz otthon számítógépem, és képzeld, olyan lesz, hogy kompatibilis, idegen szóval, azt jelenti, hogy újszerű. Ja, az a csaj meg, tudod, az a csaj, na, azt buktuk. Az a csaj már annyira bekattant a szar kajáktól, tudod, a sok joghurttól meg müzlitől meg a reklámoktól, annyira bekattant, hogy a végén már három faszija volt egyszerre. Aztán annyira bekattant, hogy kiment a faszijával Hollandiába. Szóval azt buktuk, de majd nyárra beerősítünk.

Ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni. Persze az eredeti előadásmód sokat dobott rajta, de azért így sem piskóta. Miután az előadó távozott az izzasztókamrából, a hallgatóság tagjai megállapodtak, hogy a külföldi csajoknál azért több esélye van, mint a magyaroknál, mert azok legalább nem értik, miféle zöldségeket hord össze.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszovilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr14970899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.03.24. 22:23:23

Én sokkal jobbakat tudok, volt munkatársaim szövegei.

Tanulatlan, érettségivel se rendelkező alsóbbrendű élőlények:
-Mér legyen szép a nő feje? Nem azt b***szod!
Másik srác:
-Nekem van barátnőm akit b*szok.
-Neked nincs senkid aki b*sznál??

Felsőbbrendű, egyetemet végzett diplomás felsőbbrendű emberek:
(Miután megjött Tájföldről vagy honnan: )
-Hát azt bánom hogy nem próbáltam ki egy olyan 14 éves táj csajt.

Másik srác:
-Hát a nők csak arra valók hogy meg***szuk őket.
Később lett egy női munkatársunk. Meg is kérdeztem a srácot amikor együtt kajáltünk és az új lány is ott volt: Mit is mondtál a nőkről, hogy azok csak arra valók, hogy...".
Srác:
-Hihihihehehehuhuhu.
(Csaj elkerekedett szemekkel néz.)
Én:
-Hát tudod, amit mondtál, hogy is volt? Hogy mire is valók?

(Ezek után még engem tartottak bunkónak, a csaj is.)

Az aduász:
-Te még szűz vagy!?

Összefoglalás: a Csordaszellemnek nagy hatalma van az emberek felett.
süti beállítások módosítása