Sziszó világa

Friss topikok

Linkblog

2008.11.20. 14:45 | Szisszo | 1 komment

ezt nem fogjátok elhinni, muszáj volt billentyűzetet ragadnom, bár
majd letörnek az ujjaim a sok munkától.

az előbb gyanútlanul lekapcsoltam a szg-ről játszott zenét (brand new heavies,
alapozás a jövő hétre), és bekapcsoltam a tévét, hogy megnézzem a
szokásos jóbarátok-adagot, ill. munka közben hallgassam. és láss
csodát: a kb. 60 tévéadó egy az egyben eltűnt, helyette most 5, azaz öt
darab rádióadó jön be. azt hiszem, tényleg különleges képességekkel rendelkezem, csak nem tudom irányítani őket. viva la heros!

 

az 5 adó köztül az egyik vmi Bukarest Rádió ( amúgy jó, amy winehouse-t nyomnak. csak az a kár, hogy petőfi nincs.) az erdélyi kémek végleg lelepzelődtek, már a szülinapi buliban is gyanúsan viselkedtek, tudom, h össze akarnak zavarni, meg azt akarják elhitetni velem, h megzakkantam. de nem lesz könnyű dolguk, volt már nekem néhány extrém esetem az elektromos készülékekkel. például amikor a régi videóm önálló életre kelt, és ötletszerűen hol elromlott, hol megjavult, két hétig semmire nem volt hajlandó, majd egyik reggel arra ébredtem, hogy bekapcsolt állapotban leledzett. rossznyelvek szerint egyszerűen nem volt bedugva a hálózati csatlakozó avagy csatlakozó dugó avagy hálózati dugó. de kérdem én: vajon az éjszaka folyamán magától visszadugódott? öndugó dugó? öndugaszoló dugaszoló? és akkor most elő sem hozakodom a telefonos és számítógépes és egyéb sztorikkal. mondjuk volt honnan örökölnöm ezirányú antizsenimet: genetikai előzményeim egyszer hazarendelték a bátyámat (aki vhogy kitört ebből a technikai börtönből, és rendes hekker lett), hogy elromlott a nyomtató, biztos az öcskös rontotta el, mert az meg mindent mindig elront. ez speciel igaz, de kivételesen most nem ő volt a vétkes. bátyó diagnózisa: anyu úgy helyezte be az új tintapatront, hogy nem távolította el a védőfóliát. a nemműködést észlelve apu kihúzott néhány csatlakozót, majd rossz helyekre, ill. fordított helyzetben visszatuszkolta.

és a csattanó: minden technikai rejtély megoldódik egyszer. khm... én nem tudtam, hogy a digitális tévén rádióadók is bejönnek, és valaki (én biztos nem, más viszont nem járt itt) átkapcsolta a rádió üzemmódra. rossznyelvek szerint én kapcsoltam át. de én nem. és kérdem én: hogyan kapcsolódott át az éjszaka folyamán magától? önkapcsoló távirányító? szabadalmaztatom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszovilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr56779501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kham 2008.11.20. 15:16:14

Egész érdekes ez a "Barbie szintetikus eperfagyija" színű háttér:)

Szerintem egyáltalán nem az ilyen egyszerű "átkapcsoltam rádió üzemmódra" a megoldás. Egyértelműen a váradi kémszervezet: ninja cuccban belógnak éjjelente, elállítják az elektomos cuccokat, összezavarják a word-ot és a hamutartót a kukába ürítik, miközben alszol.
süti beállítások módosítása